Finalment, l’actor Dani Rovira serà present a l’Ironman 70.3

El ressò mediàtic creat aquests últims dies amb la presència o no de Dani Rovira a l’Ironman que se celebrarà demà a Calella ha fet que molta gent estigui pendent de la recollida del seu dorsal. Rovira vol recollir la samarreta i la medalla de finisher. Fins ahir divendres la productora de la pel·lícula 100 metros i el mateix manager de l’actor desmentien la possbilitat que vingués a Calella a fer la prova. De totes maneres, Radio Calella Televisió ha pogut saber que durant la prova s’enregistraran imatges aèries amb un vehicle aeri no tripulat -dron- durant la sortida que s’utilitzaran per la pel·lícula, així com imatges del propi actor a mode de “making-off”.

Aquesta tarda els voluntaris que estan repartint els dorsals als triatletes han pogut acreditar a Dani Rovira, l’actor personatge principal de la pel·lícula 100 metros que es va rodar a Calella fa uns mesos i que està previst que s’estreni aquesta pròxima tardor.

En concret, Rovira, s’ha acreditat i ha recollit el dorsal, la motxilla que conté les bosses per guardar-hi la roba de carrer i les transicions de la cursa, així com material de mostra de les empreses relacionades amb la prova i publicitat de Calella.

Els atletes tenen lliure fins dos quarts de vuit, moment en el que comença la “Welcome Party” on es fa la presentació de la prova per part dels organitzadors. Ahir es va fer la presentació pels atletes professionals. En acabat comença la “Pasta Party”, un sopar a base de pasta per agafar forces per la prova de demà al matí. Dani Rovira està convidat, també, a assistir-hi.

Demà diumenge al matí, a les set està prevista la sortida a la Platja Gran dels triatletes professionals i a les set i 5 minuts, la resta a través del nou sistema “Rolling Star”, un laberint format de valles que evita el possible embús de nadadors durant la primera part de la prova.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.