El tinent d’Alcaldia Arnijas entra en l’única candidatura presentada a les eleccions del CB Calella

Imatge d'arxiu

Opta al càrrec de tresorer de l’entitat esportiva, dins la llista encapçalada per David Fors, que aspira a rellevar Miquel Mas a la presidència del CB Calella. De confirmar-se la candidatura com a nova junta de l’entitat, Arnijas haurà de compatibilitzar la seva tasca com a regidor d’esports amb la de tresorer del club.

És l’única candidatura que s’ha presentat a les eleccions per renovar la junta directiva de l’entitat esportiva, tot i que hi ha temps fins aquesta mitjanit.

David Fors ha presentat candidatura a la presidència del CB Calella, encapçalant una llista integrada per altres set persones. Al seu costat Ivet Llobet, que opta al càrrec de vicepresidenta de l’entitat esportiva. Xavier Arnijas, que faria les funcions de tresorer; i el periodista Carles Pascual, com a secretari. En l’única candidatura que s’ha registrat fins al moment dins el procés electoral que es va obrir hi consten, com a vocals, Toni Camacho, Joan Ferrer, Francesc Pascual i Jordi Pont.

Xavier Arnijas és tinent d’Alcaldia de Ciutadania i Esports, dues de les carteres més complexes de l’Ajuntament en una ciutat on hi ha un munt d’entitats culturals i esportives.

En cas de candidatura única, la Junta Electoral procedirà directament a la proclamació del nou president. Es faria després de la reunió que s’ha de convocar i per la qual encara no hi ha data fixada, tot i que Ràdio Calella TV ha pogut saber que no se celebraria més enllà d’aquesta setmana.

En cas que n’hi hagi més d’una, s’obrirà campanya electoral entre el 29 de juny i el 6 de juliol; mentre que les votacions es farien el 7 de juliol al Pavelló Municipal d’Esports del Parc Dalmau.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *