Foto-Film Calella ajorna la seva Gala Extraordinària d’entrega de guardons

fotofilm00000000

Foto-Film Calella ha ajornat sine die la seva Gala Extraordinària, prevista per aquest cap de setmana, per les restriccions imposades per frenar la propagació de la Covid. L’entitat volia fer un acte aquest diumenge 8 de novembre a la Sala Mozart per celebrar i retre homenatge a totes les activitats que han hagut de cancel·lar o posposar al llarg de l’any. Durant la Gala Extraordinària s’havien de lliurar els premis del Trofeu Carpinell, que habitualment es donaven durant la Fira de Calella i l’Alt Maresme, i de la Lliga Social de Foto-Film. També s’havia d’aprofitar l’ocasió per projectar els Premis d’Honor del Trofeu Torretes de Fotografia i Cinema del FESTIMATGE 2020, així com totes les fotografies guardonades. Ara, la pandèmia ha tornat a fer canviar els plans de Foto-Film Calella i no s’aventuren a posar una data per a la Gala.

La primera de les activitats que es va haver de cancel·lar va ser el 15è FESTIMATGE amb tota la programació tancada, es va haver d’ajornar, quedant cancel·lada finalment al setembre. Llavors, es va decidir celebrar un acte simbòlic en el qual mostrar els treballs guanyadors dels premis d’Honor dels Trofeus Torretes de Fotografia i Cinema. Ara però, aquesta Gala Extraordinària tampoc es podrà celebrar per les restriccions imposades pel Govern de la Generalitat. N’ha parlat el president de Foto-Film Calella, Xavier Rigola.

Aquesta Gala tenia la intenció de donar els guardons de la nostra Lliga Social i del trofeu Carpinell entre moltes altres coses. Són guardons que els hem de donar a gent de tot Catalunya i evidentment ara no podien desplaçar-se. Per tant fer una entrega de guardons quan els guardonats no hi poden ser no té cap sentit. Evidentment també acatem totes les ordres que vinguin dictades per les autoritats sanitàries i no és el moment per fer-ho.

De moment el president de Foto-Film Calella no s’aventura a donar una nova data per a la celebració de la Gala. El que tenen clar és que les entregues dels guardons s’hauran de fer de manera presencial i quan la situació sanitària ho permeti.

La incertesa és tan gran des de punt de vista sanitari que dir que ho farem d’aquí 2-3 setmanes és molt agosarat. És un ajornament, no una suspensió perquè ho volem fer però no sabem quan ho podrem fer.

La Gala Extraordinària havia de tenir lloc aquest diumenge a les sis de la tarda a la Sala Mozart.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat