Foto-Film Calella organitza un curs per Calella Artesana per fer fotografies dels seus productes de manera efectiva

328248340_1639578283156267_8915157720365229124_n

Foto-Film Calella va organitzar un curs per Calella Artesana, perquè els seus membres puguin fer fotografies efectives amb el mòbil i penjar-les a les seves xarxes. Va constar de dos tallers, el 21 i 28 de gener, on es va practicar tant la fotografia com l’edició d’aquestes. Aquesta iniciativa va arribar després que l’associació artesana la demanés a Foto-Film Calella.

Els dos tallers impartits per Foto-Film Calella, dirigits als membres de Calella Artesana, van ser tot un èxit. Des de l’associació demanaven la necessitat de poder fer fotografies dels seus productes amb el mòbil, d’una manera efectiva. Així ho explica Quim Botey, secretari i vocal d’exposicions i tallers de Foto-Film Calella.

Ens van demanar a través del nostre president per organitzar uns tallers per fer fotografies dels seus productes d’una forma casolana però efectiva. Vam estar preparant aquest taller que va durar dos dissabtes, el primer vam explicar la composició de la imatge i vam muntar uns tallers petits, amb fotografia per poder retratar els seus productes amb mòbils. El segon dia vam fer els retocs de les fotografies per presentar-les a Instagram, a Internet i on volguessin.

Els tallers van tenir una part teòrica, però van ser eminentment pràctics. Els assistents van poder provar de fer fotografies amb diversos fons i il·luminacions per, després, passar a editar les imatges.

És el primer cop que aquestes dues entitats col·laboren i la iniciativa ha estat tot un èxit tal com ha reconegut Botey.

Molt contents. Ens han dit que estaven molt contents. Per això estem les entitats, per col·laborar unes amb altres. Foto-film organitza tallers i cursets, i aquest evidentment també s’havia de fer.

Així doncs, els membres de l’associació Calella Artesana ja saben com fotografiar els seus productes i editar-les posteriorment, per donar a conèixer el que fan.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *