Foto Film ens proposa aquest agost una mirada nostàlgica al passat

Torre homes i cauen troços

Una mirada nostàlgica cap a persones que formen part de l’imaginari col·lectiu i cap a indrets emblemàtics de Calella com l’església de l’Escola Pia o la Torre dels Anglesos, entre d’altres. Això és el que ens proposa Foto Film durant aquest mes d’agost a través de dues projeccions de cinema-documental que estan emmarcades en els actes del 50è aniversari de l’entitat.

Interior de l'església de l'Escola Pia

Interior de l’església de l’Escola Pia

La primera d’elles és aquest divendres quan es projectaran imatges de les Festes de Primavera de l’any 1970, l’home dels coloms, un personatge que als anys 80 era conegut perquè sempre estava al carrer envoltat de coloms mentre els donava de menjar. Capítol destacat són també els enderrocs que es van produir a la ciutat i que han quedat recollits a les imatges gravades pels membres de Foto Film. La Torre dels Anglesos, Can Pelayo, el cinema Àncora o l’església de l’Escola Pia amb polèmica inclosa. Ho detalla Josep Maria Colomer, membre de Foto Film i responsable d’aquestes activitats.

La projecció d’aquest proper divendres es farà a partir de les 22h al pati de la biblioteca Can Salvador de la Plaça. Josep Maria Colomer ha avançat que les projeccions es complementen amb informació per tal de contextualitzar la situació històrica. Hi ha hagut un tractament de les imatges amb música i veus en off fetes des de Ràdio Calella Televisió.

La següent projecció es farà el divendres 12 d’agost a les 22h a la plaça de l’Església.

La propera activitat dels 50 anys de Foto Film serà al setembre i estarà també centrada en la Fira de Calella i l’Alt Maresme.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *