Visites guiades i teatralitzades al MUTUR

El Museu del Turisme de Calella ofereix la possibilitat de visitar l’equipament cultural d’una manera diferent. Amb visites guiades per a grups de més de cinc persones o teatralitzades, pensades per al públic familiar. Per a les dues opcions és necessari fer reserva prèvia, i el preu inclou també l’entrada al Museu Arxiu Municipal. La proposta pretén apropar el MUTUR tant a turistes com al públic local de totes les edats.

La història sobre el passat, el present i la projecció de futur del turisme a Calella més a l’abast de tots els públics. El MUTUR ofereix des d’aquesta setmana visites per tal d’apropar i descobrir l’equipament.

D’una banda, hi ha la possibilitat d’acollir-se a les visites per a grups que s’ofereixen en quatre idiomes: català, castellà, anglès i italià. El mínim és de cinc persones i cal fer-ne la reserva prèvia. El preu va dels 5,50 euros als 7 euros, segons el nombre d’assistents.

mutur_familiarsPensat per al públic familiar, el Museu del Turisme ha organitzat una activitat de visites teatralitzades per les quals un personatge fictici, vinculat al món del turisme, acompanyarà el grup pels diferents espais de l’equipament. Recordarà anècdotes i ensenyarà el material que hi ha exposat. La visita inclourà també un taller didàctic perquè els nens i nenes hi participen. En aquest cas, el preu va dels 6 euros als 8 euros, i els menors de 3 anys no paguen.

Les reserves es poden fer per correu electrònic a visitmutur@calella.cat i per telèfon, al número 695 63 72 74.

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *