Frederic Wort i Nikol Kollars tanquen l’edició d’enguany del NEC

frederic wort i nikol kollars

[ACTUALITZACIÓ 18h] El concert de Frederic Wort i Nikol Kollars es trasllada a la Sala Mozart a causa de la pluja. El pianista català i la cantant nord-americana ompliran el Far amb el so personal de les seves cançons en un repàs per la història de la música moderna. Una revisió de temes clàssics i la interpretació de temes propis dels dos músics s’intercalaran en un concert únic que adaptaran a l’estat d’ànim dels assistents.

En declaracions a Ràdio Calella TV, Frederic Wort ha explicat que mai fan dos concerts iguals, sinó que el repertori canvia segons la intimitat a la qual volen entrar amb el públic. Assegura que els seus concerts són molt “viscerals i momentanis”.

Està bastant decidit, però depèn de com veiem el moment, canviem les cançons. Nosaltres tenim un repertori molt extens, d’unes 150 cançons, i depèn de l’energia del moment fem una o una altra. Estarem improvisant una mica el repertori, perquè és més maco i perquè tu tens una idea i després et trobes una altra cosa i prefereixo que sigui més interactiu amb el públic. Hi haurà alguns temes propis, tant meus com de la Nikol Kollars, però sempre fem més versions perquè la gent conegui més les cançons i sigui més amè pel públic.

No és la primera vegada que venen a Calella. Els dos músics van actuar a la gala benèfica “Para los valientes”, que va recaptar 2.960 euros per ajudar a la construcció del centre SJD Pediatric Cancer Center.

Va ser una cosa molt bonica, espero poder tornar a col·laborar amb ells quan m’ho demanin o quan surti alguna oportunitat. Ja ens coneix algú d’aquell dia. Espero que vingui gent i que sigui molt bonic. Va ser molt maco el concert de l’any passat.

El concert de Frederic Wort i Nikol Kollars, que posarà el punt i final a les Nits d’Estiu, serà avui a les 22h al Far de Calella.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra al pianista Frederic Wort.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *