Front Republicà recull avals a Calella per presentar-se a les eleccions generals

Front Republicà tindrà dos punts de recollida d’avals a Calella per presentar-se a les eleccions generals del 28 d’abril. És la coalició electoral integrada per Poble Lliure, Som Alternativa i els Pirates de Catalunya, que defensen un projecte rupturista d’independentistes i sobiranistes. Seran la cafeteria Granell del carrer Jovara i La Tasca La Vasca del Mercat Municipal. S’hi pot donar suport fins divendres.

Front Republicà necessita recollir 7.000 avals per poder concórrer a les eleccions generals del 28 d’abril. Emilia Rufaco, de Som Alternativa, ha explicat a Ràdio Calella TV quin és el seu objectiu polític.

Com és un nou partit polític, com a nou ens s’ha de registrar. I necessita l’aval ciutadà per poder registrar-se com a nou partit (…) El projecte neix de la necessitat de defensar la legitimitat democràtica de la lluita per a la independència i la construcció d’una República Catalana. El vot a aquesta candidatura és un vot frontal contra el règim monàrquic i espanyol.

Els punts de recollida d’avals a Calella són la cafeteria Granell del carrer Jovara i La Tasca La Vasca del Mercat Municipal. Van començar ahir i es podrà signar per donar suport a la coalició fins aquest divendres, 22 de març.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *