Tot a punt per un nou tast de Vi per Vida

tast-de-vins00000001-720x340

Es farà aquest dissabte a les sis. És una nova edició del tast solidari que recapta fons per a la investigació contra la metàstasi del càncer. És el tercer any que s’organitza.

És un tast de vins planer i apte per a tothom, amb cinc vins de la terra i fàcils. Aquest any, entre copa i copa, es projectaran vídeos gravats amb gent famosa de Calella. Un muntatge especial que ha explicat l’impulsor de la iniciativa, Quim Seguí: “És molt maco perquè la gent entra i troba tota la sala polivalent de la Fàbrica Llobet amb totes les taules posades, tot de cadires, cadascú amb les seves cinc copes, la seva aigua. Impressiona molt. Hi ha molta copa, molta aigua, està tot ocupat. La gent s’assenta i comença la presentació del projecte. Xavier Ayala, president de l’Associació Vi per Vida, fa el tast dels 5 vins, i es van passant audiovisuals, s’explica el celler… depèn de l’any. No es fa sempre el mateix“.

L’any passat van recollir uns 1.580 euros. L’aportació per anar-hi són 5 euros, que es destinen a l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB) de Barcelona. També es pot pagar l’entrada encara que no es vulgui fer el tast de vins i hi haurà servei de ludoteca per als pares i mares que hi assisteixin amb els seus fills petits.

Quim Seguí ha explicat que el 90% de gent que va al Tast de Vi per Vida és de Calella o hi té familiars i amics, i que això diu molt del caràcter solidari de la ciutat. “Crec que Calella, si no és la primera, no es deu allunyar gaire de ser la ciutat més solidària. Això s’ha notat i els calellencs s’hi han posat molt. Estem molt contents“, ha dit Seguí.

Al tast també hi participen alumnes de l’Institut Bisbe Sivilla. A cada taula hi ha un alumne que serveix el vi tal com es fa als restaurants de màxima categoria.

Els tiquets es poden comprar a Fruits Secs Tolsà, al restaurant Sapore d’Itàlia -tots dos al carrer Sant Joan- i a l’institut Bisbe Sivilla, i al restaurant Diagonal de Pineda de Mar.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Quim Seguí, emesa a l’Info Vespre

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat