Les entitats veïnals de Calella participen a l’Assemblea General de la CONFAVC

Dissabte es va celebrar a Lleida la 33ª Assemblea de la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC). Calella va tenir representació per part de l’Associació de Veïns Calella Centre i l’Associació de Veïns de Codina.

Manuel Garcia, membre de Calella Centre, ha explicat avui a la tertúlia del programa La Ciutat que el tema de les pensions va ser el que més es va tractar a la trobada.

El que més em va xocar va ser l’explicació que diuen que d’aquí ve el problema de les pensions. En l’any 2000, el senyor Aznar reuneix el pacte de Toledo. Tots van acceptar que el tema de les pensions en el moment que es fa una caixa i ja no és un tema de pressupostos de l’Estat, és on va començar el problema. Van destinar uns diners a la caixa de les pensions i ho van deslligar, però clar, si jo vaig tirant d’allà per les meves despeses… que és el que ha estat fent Rajoy des del 2011 amb gairebé 68.000 milions que va deixar l’etapa de Zapatero i en aquests anys se l’ha polit. Va ser un error que tothom va ser còmplice, tots els grups, inclosos els sindicats.

A l’assemblea també es van tractar altres temes d’interès públic com la sanitat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *