“Fum, fum, fum” inaugura la 46ena edició del Concurs de Teatre Amateur Premi Ciutat de Calella

El llibret de Jordi Sánchez, “Fum, fum, fum” obrirà una nova edició del concurs de teatre amateur que organitza Joventut Artística. Serà aquest diumenge a la tarda a l’Orfeó Calellenc, l’escenari per on passaran en els pròxims tres mesos el bo i millor del teatre amateur del país, amb obres que porten el segell de dramaturgs catalans -Benet i Jornet o Roger Gual- i noms universals com Oscar Wilde.

La secretària del concurs, Carme Horta, ha avançat que la tria d’obres s’ha fet en base a la qualitat artística dels grups que entren al concurs.

Hem seleccionat 10 de les 40 companyies que s’han presentat al concurs (…) Veurem obres que s’han estat fent a Barcelona amb professionals, però quan els veus aquí també impressionen i no desmereixen res.

Les representacions es faran cada diumenge (18.30h) fins el 22 de març. Per l’escenari del teatre Orfeó Calellenc hi passaran companyies ja habituals com El Triangle de Cornellà, que hi porta la comèdia Fum, fum, fum, el Pierrot Teatre de Centelles, l’Impuls Teatre de Molins de Rei, el grup Abraxas Teatre de Barcelona, l’Elenc Artístic Arbocenc o l’Enric Borràs del Centre Parroquial de Sant Feliu de Llobregat.

Alguns dels títols que es podran veure durant la temporada teatral són Quan la ràdio parlava de Franco, de Josep Maria Benet i Jornet (2 de febrer), La importància de ser Frank, d’Oscar Wilde (23 de febrer), Set anys, de Roger Gual (1 de març) o La Pepa maca (15 de març).

El concurs entregarà set premis individuals i de conjunt i s’atorgarà el de votació popular, que diu Horta acostuma a coincidir amb la valoració del jurat.

Voten els assistents a l’obra de teatre, se’ls dona una butlleta en què poden valorar-la. La que té més puntuació guanya el premi. Acostuma a coincidir, sí. L’any passat van coincidir públic i jurat.

Joventut Artística confia que la proposta teatral despertarà l’interés del públic, com en la passada edició, amb una afluència molt notable d’espectadors; en alguns casos, omplint tot el pati de butaques.

Les entrades es posen a la venda a preus populars: costen 8 euros, 6 euros per als que són socis de l’entitat.

Consulta els detalls de la programació clicant aquí.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *