La comissió del Carnaval de l’Alt Maresme comença a perfilar la rua d’enguany

Carnaval de l'Alt Maresme, l'any passat

Falta poc més d’un mes pel Carnestoltes. Aquest any, com la Setmana Santa, se celebrarà molt d’hora i això ha obligat als organitzadors del Carnaval de l’Alt Maresme a anar tancant temes de forma immediata.

Pere Moragas, de la comissió del Carnaval de l’Alt Maresme ha destacat en una entrevista a l’Info Migdia l’increment del nivell de les comparses participants any rere any.

“Nosaltres hem vist cada any un alt nivell de comparses, ha sigut sempre més alt, ha anat pujant, no ha anat a menys, sempre ha anat a més. Esperem que aquest any passi el mateix”

Malgrat que enguany el Carnaval cau molt d’hora, la comissió de Carnaval de l’Alt Maresme ha dit que estaven preparats i que sempre activen la pàgina web dues o tres setmanes abans.

“Ja estem preparats, nosaltres ja sabíem que aquest any era més aviat i ens hem preparat més aviat. Sempre intentem 15 dies o tres setmanes abans obrir la web i així ho tenim més controlat”

Aquest any serà la dinovena edició de la rua que desfila per Pineda de Mar i acaba a Calella, amb el lliurament de premis. Tindrà lloc el 17 de febrer.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *