Galindo ha hagut d’abandonar per una roda punxada a la bicicleta

John que havia començat la cursa molt animat , amb una climatologia que li afavoria, ja que no li calia neoprè per l’aigua i amb l’intencio de poder escurçar el temps de la bici, tal i com ell ens deia minuts d’abans de començar la prova, s’ha vist obligat abandonar la cursa a causa de dues punxades a la roda de la bici a l’alçada d’Argentona durant la primera volta.

XOC Esports
Fins a tres vegades s’ha hagut d’aturar John Galindo per solucionar una punxada de la roda de la seva bicicleta. Incilament semblava que el canvi de la cambra d’aire de la roda donar el problema per solucionat però la roda se li desinflava en cursa i Galindo s’ha hagut d’aturar fins a tres cops per anar inflant la roda. Finalment, ha decidit retirar-se. Són coses que pasen. Portava un bona posició a la cursa.

El triatleta que aquesta temporada ha obtat per autoentrenar-se, ha estat cumplint el objectius marcats i fa unes setmanes va aconseguir estar al Top10 de l’Ironman Vichy.

En John, es un del principals esportistes de la disciplina del triatlon que tenim ara mateix i estem de ben segurs que aquest petit contratemps no suposa res en la enorme carrera que li espera com triatleta en un futur!

En aquests moments estan realitzant la segona volta en bicileta, el favorit és l’alemany Johann Ackermann, els espanyols al Top 10 són Carlos Lopez i Miquel Blanchart, ara mateix setena i vuitena posició. En categoria femenina, l’encapçalament és per l’alemana Carolin Lehrieder.

La cursa durarà fins entrada la tarda.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.