Ganxetada per La Marató per fer fundes i posagots per tasses

S’acosta La Marató i, un any més, les entitats es bolquen en recaptar fons. Calella Artesana ha organitzat aquest cap de setmana una ganxetada popular a la plaça de l’Església a partir de les 10:30 h. Hi seran per cosir posagots i fundes de tassa que vendran el mateix diumenge i més endavant a una parada específica per La Marató. Es poden adquirir amb tassa o sense i els preus varien en funció de l’opció escollida.

Aquest diumenge, a partir de les 10.30 h, la plaça de l’Església s’omplirà de gent fent ganxet. Els reuneix Calella Artesana en una ganxetada popular que té l’objectiu de recaptar fons per La Marató, que enguany està dedicada a la salut sexual i reproductiva. Hi cosiran fundes per tasses i posagots, que es podran adquirir al mateix moment i també el dia de La Marató, el 17 de desembre, en una parada solidària a la Plaça Catalunya. La iniciativa porta per títol “Beu-te la vida a glops“. Tere Ramos, membre de l’Associació Calella Artesana, ha explicat avui en una entrevista a LA CIUTAT què han tingut en compte a l’hora de fer-ho:

Les tasses es podran comprar aquest mateix diumenge i tenen un preu que varia en funció de l’opció escollida. El posagots i el cobre tassa sense tassa costen 8 euros i amb tassa, 12.

Per aquest diumenge, un dels requisits per assistir-hi és saber fer ganxet, ja que no hi ha temps per ensenyar. Calella Artesana també ha organitzat altres activitats. El dissabte i el diumenge 16 i 17 de desembre estaran a la Fira de Nadal a la plaça de l’Església i el matí del diumenge ampliaran una altra paradeta a la plaça Catalunya. El 21 i 22 de desembre també han organitzat dos tallers a la seva nova seu, al Carrer Bruguera 34, per a nens de 6 a 10 anys.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *