Mor Dimitri Terentiev, candidat del PP a les eleccions municipals del 2019

Dimitri Terentiev, candidat del Partit Popular a les eleccions municipals del 2019, ha mort de manera sobtada aquest divendres segons ha pogut saber Ràdio Calella Televisió. Terentiev era enginyer de canals i ports i estava a punt de complir 54 anys. Actualment, Terentiev residia a Riad i encara estava vinculat al PP de Calella. L’Ajuntament de Calella lamenta la pèrdua de Terentiev i expressa el seu condol als seus familiars. També els responsables del Partit Popular de Calella es mostren consternats per la mort prematura de Terentiev i expressen el seu condol a la família i amics.

Terentiev, d’origen rus, va ser el candidat del Partit Popular a les eleccions municipals del 2019 tot i que no va accedir a l’Ajuntament com a regidor. Malgrat viure a l’Àrabia Saudí, Terentiev continuava vinculat al Partit Popular de Calella formant part de la seva Junta.

Els responsables del PP a Calella han expressat a Ràdio Calella Televisió la seva conmoció per la mort sobtada del que qualifiquen “un company excel·lent”.

De moment, es desconeixen els detalls del funeral.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *