Ganxetada solidària per la investigació del càncer infantil

Ganxetada popular aquest dissabte 8 de juny al Passeig Manuel Puigvert per recaptar fons per l’Associació Iris i aconseguir recursos per la investigació del càncer pediàtric i altres malalties infantils. L’organitza Calella Artesana i serà a partir de les 5 de la tarda del dissabte 8 de juny al Passeig Manuel Puigvert amb activitats infantils, botifarrada popular i un sorteig.

Calella Artesana organitza una ganxetada popular per recaptar fons per l’Associació Iris, dedicada a la investigació de càncer infantil i altres malalties pediàtriques. Els pares de l’Iris han impulsat aquesta iniciativa per la investigació del càncer, amb seqüeles per l’agressiu tractament oncològic en la petita.

Des de Calella Artesana han teixit clauers d’arcs de Sant Martí, el símbol que representa l’associació, i se sumen a organitzar una sèrie d’activitats en benefici d’aquesta que ompliran la tarda de dissabte fins a ben entrada la nit. Ho ha explicat aquest matí la Margarita Manzano, presidenta de Calella Artesana:

Durant tota la tarda s’han organitzat activitats infantils. La ganxetada popular començarà a les 17 h i a les 19 h hi haurà un contacontes, a més de pintacares. A les 20. 30 h serà el moment de la botifarrada popular i a partir de les 21 h les calellenques Clara i Judit amenitzaran musicalment la jornada amb el seu duet, un bingo musical i el sorteig amb premis exclusius d’artesans.

L’Associació Iris, impulsada per la família de Canet de Mar, comparteix causa amb l’Enric i l’Ona, els pares de l’Ànnia. Una calellenca a qui el 20 de juny de l’any passat li van diagnosticar càncer.

Pel tractament, la família ha passat onze mesos a la Casa dels Xuklis, a Barcelona, on es van conèixer amb la família de l’Iris. Ara han tornat a Calella per continuar amb el tractament de quimioteràpia oral en la nena. Una nova etapa del tractament que Enric Sivianes, el pare de l’Ànnia, celebra que sigui a casa. I confien que no quedin seqüeles, tal com ha passat amb l’Iris:

L’Associació Iris dona suport a les famílies amb infants malalts de càncer des del 2022. Busquen recaptar fons per la investigació del càncer pediàtric i altres malalties que afecten a la canalla i els donatius es poden fer a través d’aquest enllaç. El ticket per participar a la ganxetada popular i la festa costa 12 euros i es pot adquirir a la seu de Calella Artesana (c/ Bruguera, 34) o el mateix dia a les 17 h.

El programa LA CIUTAT ha entrevistat a aquest matí al pare de l’Ànnia, Enric Sivianes, i de l’Iris, en Dani Ros. Així com també a la Margarita Manzano, presidenta de Calella Artesana. Pots recuperar l’entrevista a continuació:

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.