Els Reis d’Orient arriben aquesta tarda a Calella ben carregats de sorpreses i màgia

Els Reis a l'Ajuntament 2017

Per terra, mar o a cavall, Ses Majestats no es deixaran cap poble i repartiran milers de caramels i regals, acompanyats pel seu seguici de patges. Melcior, Gaspar i Baltasar arriben avui a Calella i ho faran amb una gran cavalcada plena d’il·lusió i màgia. Grans i petits estan convidats a les 18 h a la Riera Capaspre per rebre a SS.MM els Reis d’Orient amb una cavalcada que començarà a la Riera Capaspre i que seguirà pel carrer Jovara amb una parada on els Reis visitaran la capella de Sant Quirze i Santa Julita. El recorregut continuarà pels carrers Balmes i Eslgèsia, Romaní, Bisbe Sivilla i finalitzarà a la plaça de l’Ajuntament.

Un cop finalitzi la cavalcada està previst que SS.MM  els Reis d’Orient facin uns parlaments des del balcó de l’Ajuntament on pujaran per rebre la clau màgica en mans de l’alcaldessa, Montserrat Candini, que obre les cases dels nens i nenes de Calella. Després SS.MM. els Reis d’Orient rebran a tots als infants a l’Ajuntament Vell on els podran demanar els seus desitjos.

Degut a la cavalcada es produiran diverses afectacions en la mobilitat en vehicle a la ciutat. A partir de les 13.00 h, prohibit aparcar al passeig de les Roques, entre Santiago Rusiñol i Montserrat, a Jovara, entre Amadeu i Balmes, i Balmes, entre Jovara i Església.

A partir de les 17.30 h no es podrà circular pel carrer Jovara, entre Sant Elm i Balmes, ni pel carrer Església. S’anirà obrint el pas als vehicles a mesura que avancin les carrosses. Està previst que la circulació quedi restablerta a les 20 h.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *