Gent de Barri de Pequín espera bon temps per la bunyolada popular

bunyols

Aquest Divendres Sant es farà la 24ena edició de la Bunyolada Popular que organitza Gent de Barri de Pequín. Si acompanya el dia, i això esperen, couran tota la massa que tindran a punt per vendre. S’hi posaran a les 11 del matí i fins que n’hi hagin, ja al vespre.

L’any passat van coure 30 quilos de massa de bunyols, i aquest divendres confien en repetir la quantitat. L’èxit de la jornada dependrà del temps que faci aquest Divendres Sant, ha dit el president de Gent de Barri de Pequín, però d’entrada muntaran tres grans paelles a plaça. Encendran el foc a les 11 del matí. “Començarem llavors a fer els bunyols i fins les set o les vuit del vespre. Tindrem dos cubells ben grossos plens de massa i, si fa bon temps, la courem tota”, ha assegurat el president de l’entitat, Josep Maria Lloveras.

La previsió és arribar a repartir 250 racions de bunyols, cadascuna de 9 o 10 pastissets dolços, que s’acompanyen d’un got de vi dolç. Els tiquets es vendran al preu de 9 euros.

La bunyolada popular és una de les cites fixes per als calellencs durant la Setmana Santa, però alhora un esdeveniment que desperta curiositat entre els primers turistes de la temporada, que fins i tot s’hi acaben apuntant. “Quan ho veuen, pregunten i algun s’hi enganxa. De fet, des d’un hotel ja m’han avisat que vindrà un grup que està de convenció”, ha dit Lloveras.

Gent de Barri de Pequín compta amb un bon equip de socis per tirar endavant la bunyolada, que un any més es farà a la plaça que popularment ha adoptat el mateix nom.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat