Gerard Quintana presenta el seu llibre “Entre el cel i la terra” a la biblioteca municipal

La Biblioteca Municipal de Can Salvador de la Plaça acollirà avui dijous la presentació del llibre “Entre el cel i la terra” de Gerard Quintana. Anirà a càrrec del llibreter gironí Guillem Terribas.

Gerard Quintana, més conegut per ser membre del grup de rock català Sopa de Cabra, ens sorprèn amb la seva primera novel·la Entre el cel i la terra. Ens ho explica Mar Arenaza, de la llibreria La Llopa.

Tenim la gran sort de fer la presentació del llibre de Gerard Quintana, amb la seva presència. Ell com a autor ens explicarà com ha fet aquest llibre, de què tracta, en què s’ha inspirat i també, ho farà acompanyat per en Guillem Terribas, que és el llibreter de la Llibreria 22 de Girona. Un llibreter reconegut i que a més es coneixen. Tindran una xerrada molt gironina i molt autèntica.

Demà presentaran una història d’amor a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça.

La seva primera novel·la és una història d’amor en una època, difícil i compulsa, com són els anys 60 i 70 aquí, amb tot el tema del franquisme. Així tenir al cap una manera d’entendre a la societat i a les relacions, amb altres possibilitats que poden ser molt diferents. L’amor, l’enamorament del personatge amb dos tipus de dones completament diferents i interessants.

La presentació està organitzada per La Llopa i la Biblioteca Municipal de Can Salvador de la Plaça.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *