Gestaigua està reparant els danys de la xarxa d’aigua del carrer Ànimes

Matí de retencions a la carretera N-II entre els carrers Ànimes i Sant Pere com a conseqüència dels treballs de reparació de la xarxa d’aigua que està realitzant la companyia concessionària del servei de subministrament de Calella. Van començar dilluns i la previsió és que finalitzin aquest divendres. L’avaria està localitzada a la confluència d’Ànimes amb la carretera, on la setmana passada s’hi va produir una fuita que va fer baixar aigua carrer avall i també per Sant Pere. Aquesta tarda no hi haurà operaris, que s’hi tornaran a posar demà. I això obligarà novament a tallar un dels carrils de la carretera.

Gestaigua reprendrà demà els treballs de renovació de la xarxa d’aigua del carrer Ànimes, que s’ha de connectar amb Llobet Guri i, per tant, creuant la carretera N-II.

Aquest matí s’ha tallat al trànsit del carril en sentit Barcelona, donant pas alternatiu a la circulació. Això ha generat retencions en el tram comprès entre Ànimes i Sant Pere. L’afectació es produirà novament demà, però al carril de circulació en sentit Girona.

Les previsions de la companyia és que els treballs que van començar dilluns es puguin enllestir a finals de setmana. En concret, s’han d’instal·lar vàlvules que permetin sectoritzar el nucli urbà de Calella perquè, en cas d’avaria, es garanteixi el subministrament a tots els clients.

Continua tallat el tram de vorera de la Fàbrica Llobet-Guri fins a la porta d’entrada de Gestvia i les dependències municipals. Per accedir a l’escola bressol El Carrilet cal utilitzar el pas soterrani amb ascensor que connecta amb l’edifici Parkinsol.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *