Gestaigua no fa cap tipus d’analítiques a l’aigua dins les llars

Aquest és el missatge que els responsables de la companyia de l’aigua han enviat a les últimes hores als abonats després que hagin estat alertats per alguns veïns que reben la visita de persones que s’identifiquen com a treballadors de Gestaigua per analitzar la qualitat de l’aigua per, posteriorment, vendre’ls determinats productes per depurar o millorar-ne la qualitat. Una situació que, segons el gerent de l’empresa municipal, es repeteix de manera constant al llarg de l’any.

El gerent de Gestaigua, Elies Serraviñals, ha explicat que aquestes persones no són treballadors de l’empresa i que, en tot cas, la qualitat de l’aigua és òptica i segueix tots els controls sanitaris requerits: “Alguns veïns ens han avisat que hi ha empreses que en nom nostre hi van a les cases fent analítiques a les aixetes de la casa. Nosaltres no tenim res a veure amb cap d’aquestes empreses i que l’aigua que surt de l’aixeta es garanteix la seva qualitat, es compleix tota la normativa. Fins i tot les farmacèutiques fan analítiques per comprovar que es compleixen tots els controls”.

El gerent de Gestaigua ha avançat que han posat en mans dels serveis jurídics de l’empresa la situació per actuar contra les empreses que fan servir el nom de Gestaigua: “És un tema jurídic que ja estem treballant per saber com penalitzar aquesta situació, aquesta actuació en nom nostre”.

Elies Serravinyals també ha volgut demanar disculpes ja que, per un error informàtic, molts usuaris han rebut més d’un missatge d’alerta. Un fet que ha estat, diu, puntual.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *