Mercadona busca interessats en ocupar la superfície comercial que deixarà buida

La cadena de supermercats valenciana es traslladarà de forma immiment al nou establiment que està construïnt a la part alta de la riera Capaspre. Busca empreses interessades en les instal·lacions d’uns 1.500 metres quadrats que són de la seva propietat, i on hi ha desenvolupat la seva activitat comercial en els últims anys. Segons va explicar dilluns el tinent d’Alcaldia de Territori, en resposta a una pregunta del regidor d’ICV, Mercadona està sondejant el mercat, principalment d’empreses dedicades també a la venda de productes de consum.

Jordi Sitjà va explicitar que aquesta és la informació que Mercadona ha fet arribar al consistori calellenc. Busquen altres cadenes de supermercats però no descarten que s’hi puguin obrir altres activitats de negoci.

“Expressen la voluntat de buscar un operador, en principi de supermercat però sinó d’altre tipus, com per exemple un supermercat. Té una superfície de 2.000 metres quadrats, dels quals 400 metres quadrats els tenien llogats per ampliació i que es desvincularan de qualsevol operació, però continuen fent gestions per buscar un operador i, per lògica de funcionament, probablement un supermercat”, va exposar.

Mercadona obrirà un nou supermercat a un àmbit de 5.000 metres quadrats delimitat pels carrers Benavent, Riera Capaspre, Torrent del Raig i Valldebanador. Serà de planta baixa -destinada a aparcament- i una planta alçada -per a l’activitat comercial-, amb accés directe amb vehicle des de la Riera Capaspre. En aquest sentit, l’empresa invertirà 1,4 milions d’euros en la millora urbanística de l’entorn que suposarà la construcció d’una rotonda per distribuir el trànsit.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *