Gestvia dona l’1% del seu pressupost a vuit entitats i associacions de solidaritat i cooperació

gestvia

L’empresa municipal de mobilitat, Gestvia, ha entregat el paquet de subvencions que cada any destina a projectes de cooperació i solidaritat. Són diners que es corresponen a la reserva de l’1% del seu pressupost anual. En concret, són 14.000 euros que arriben a un total de vuit entitats i associacions sense ànim de lucre amb seu a la ciutat i que han rebut xecs per valor de 1.000 a 2.000 euros.

Les beneficiàries de l’1% solidari de Gestvia són la Fundació Habitat Solidari que ha rebut un xec per valor de 2.000 euros en ajudes per a l’habitatge social a la ciutat. L’Associació d’Amics i Voluntaris de l’Hospital també amb 2.000 euros pel suport a malalts terminals i pels tallers que desenvolupa. Càritas Calella que s’ha beneficiat també amb una subvenció de 2.000 euros pels serveis que ofereix a la ciutat com l’economat o el menjador social.

També s’ha atorgat un xec de 1.000 euros per a la Fundació Miquel Valls, pel seu suport als malats d’ELA; a la Fundació Creu Groga, pel seu programa de desenvolupament positiu a través de l’esport en infants i adolescents en risc d’exclusió social; i a Connectdistinity, pel seu projecte de suport educactiu i social a famílies en risc al sud de l’Índia.

Gestvia també ha decidit destinar 2.500 euros a la Fundació Educació Solidària Escola Pia, pel suport a l’escolarització de la Baixa Casamance al Senegal, i a l’Associació Al Kaira, que també destina els seus serveis al Senegal fomentant l’escolarització.

L’acte d’entrega dels xecs solidaris va estar presidit divendres per l’alcaldessa Montserrat Candini, el president i el vicepresident de Gestvia, Josep Torres i Guillermo Gomis, respectivament; i el gerent de l’empresa municipal, Francesc Coll.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat