CalellaxRefugiats busca la màxima implicació social i política en la campanya #LliguemUE

L’entitat preveu que artistes d’alt nivell i polítics de primera línia donin suport a la iniciativa i es facin fotografies amb les mans lligades amb brides i les pengin a les xarxes socials.

Ernest Vila, de CalellaxRefugiats, ha explicat que els membres de l’Assemblea estan fent la màxima difusió entre els seus contactes personals per tal d’arribar a com més gent millor.

L’activista calellenc ha reconegut que la idea inicial era fer venir fins a la ciutat a artistes i persones mediàticament conegudes aquest diumenge a fer-se les fotos al Passeig Manel Puigvert però que finalment el seu suport es concretarà amb accions posteriors que encara s’estan treballant. Ernest Vila: “A nivell musical són gent bastant coneguda aquí a la terra i Europa que ens donaran suport. No podran ser-hi el dia 1 de maig perquè tots sabem que l’1 de maig hi ha festivals a molts llocs i tenen el dia ocupat, però tindrem sorpreses. Tindrem diversos artistes famosos que recolzaran la campanya, des de músics, actors.. També veurem alguna cara coneguda del món polític, també amb les mans lligades amb brides, però això ja ho anirem veient. De moment no puc dir noms perquè ens hagués agradat que poguessin ser-hi físicament el diumenge però tothom té compromisos de l’1 de maig. S’entén“.

Ernest Vila ha dit que la idea «és fer un bon rebombori» i que cadascú pengi imatges a Twitter, Instagram i Facebook amb l’etiqueta #LliguemUE i altres hastags que la mateixa entitat facilita, en català, castellà i anglès.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.