Gomis critica que La Bruna es dissolgui en el moment més convuls

Imatge d'arxiu.
Imatge d'arxiu.

L’anunci de dissolució de La Bruna ha continuat provocant múltiples reaccions, entre elles, les del grup municipal de Ciutadans, que ha lamentat la irresponsabilitat de l’assemblea de la Bruna per les formes en la seva sortida després de 4 anys d’ocupació. El regidor Guillermo Gomis ha criticat durament als responsables del Centre Social Ocupat als qui ha acusat d’abandonar el vaixell en els moments més convulsos. Gomis també ha volgut donar tot el seu suport als veïns que l’entorn de La Bruna que han hagut de conviure i segueixen convivint amb el que, al seu entendre, són delinqüents reincidents.

Gomis ha acusat als responsables del CSO La Bruna de marxar quan la situació s’ha complicat i els ha retret que no hagin fet de mediadors abans de dissoldre’s.

És una irresponsabilitat perquè després de tot el que ha succeït al voltant de La Bruna ara quan arriba el moment més complicat abandonen el vaixell. L’assemblea hauria d’haver fet de mediadors, treure a tothom d’allà, i un cop no quedi ningú dissoldre’s.

Gomis també ha tancat files amb el Govern Municipal, assegura que des de l’executiu de Candini s’ha fet tot el possible per intermediar i donar una resposta a les famílies més vulnerables, a les qui Gomis ha recordat se’ls ha facilitat un recurs habitacional d’emergència.

Pel que a mi em consta l’Ajuntament ha intermediat en tot el que ha pogut. Hi ha unes prioritats. Hi ha persones que no s’han volgut integrar i unes altres que tenen l’ocupació com una manera de viure. També hi ha molta gent que ha entrat que no ha fet cap bé ni a la ciutat, ni als ciutadans.

El regidor de Ciutadans ha mostrat un cop més el seu suport als veïns de l’entorn de la Bruna els que diu viuen amb por, inseguretat i incivisme. I ha alertat que un cop es produeixi el llançament de l’antic hostal La Gaviota els actuals residents buscaran un altre lloc per ocupar.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat