Guia per a pares i mares de Secundària de prevenció del consum de drogues

Avui s’ha presentat la Guia per a Pares i Mares de Secundària de prevenció del consum de drogues. La guia, creada per la coordinadora del Programa Intermunicipal de Drogodependències i de l’educadora de la Unitat d’Atenció a les Drogodependències, es repartirà als alumnes des de 1r a 4t d’ESO de totes les escoles de Calella, Pineda i Tordera, municipis que participen en aquest Programa.

L’educadora de la Unitat d’Atenció a les Drogodependències, Clara Rives i la coordinadora de la Unitat de Drogodependència de l’Hospital de Calella, Noemí Mera expliquen quin són els objectius bàsics d’aquesta guia:

De moment, segons Margarita Valls, regidora de salut de l’Ajuntament de Calella, no hi ha intenció d’ampliar aquest programa a més municipis.

El regidor d’Atenció Social i Serveis a la Persona de l’Ajuntament de Pineda, Santiago Macip ha explicat que inicialment, eren sis els municipis que participaven al programa, tot i que estan satisfets amb la coordinadora, no saben si en un futur continuaran junts.

Aquest Programa Intermunicipal de Drogodependències hi participen els ajuntaments de Calella, Pineda i Tordera.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *