S’obre el termini per presentar propostes al Pressupost Participatiu Jove 2020

Avui ha començat el termini per presentar propostes al Pressupost Participatiu Jove del 2020, una convocatòria dotada amb 10.000 euros que permetrà desenvolupar dos projectes impulsats i escollits pels joves de la ciutat.

Per participar al procés participatiu juvenil cal tenir entre 15 i 30 anys i que la idea proposada sigui viable, en termes econòmics i també legals. Es poden presentar els projectes fins el 17 de desembre omplint la butlleta que s’ha distribuit a l’Espai Jove de Can Saleta, l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, el Pavelló Municipal, el Club Natació Calella o els centres d’educació secundària. També està disponible electrònicament a joventut.calella.cat.

Ho ha explicat la regidora de Joventut i Participació, Cindy Rando, en declaracions a Ràdio Calella TV.

Es poden presentar propostes relacionades amb àmbits com el treball i la ocupació, l’habitatge, la formació, l’oci, la cultura o el lleure, la salut o la mobilitat, per exemple. Hauran d’anar acompanyades per una petita explicació del que volen fer, quan i un cost aproximat.

“Jove, què faries per Calella? Tenim 10.000 per a projectes. Digues la teva” és el lema de la convocatòria amb què s’anima als nois i noies a intervenir en la presa de decisions sobre a com es distribueix part del pressupost destinat al col·lectiu.

Des de l’Espai Jove s’ha programat una sessió de treball per als joves que necessiten un cop de mà per perfilar la seva proposta. Serà el dimarts 17 de desembre (18 a 20h). El divendres 20 de desembre es farà l’assemblea en què els mateixos assistents votaran i decidiran els guanyadors.

L’assemblea es farà a l’Espai Jove i els promotors hauran de defensar els seus projectes. Aquell mateix dia es farà la votació.

En la convocatòria del 2019, els dos projectes guanyadors del Pressupost Participatiu Jove tenien per objectiu l’organització de concerts, un dels quals introduint l’element gastronòmic com a diferencial.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *