Guillem Gisbert obre la temporada del NEC: “Em ve molt de gust”

El cantant de moda a Catalunya farà parada al far de Calella dins la gira de presentació del seu primer disc en solitari: “Balla la masurca!”. L’artista barceloní Guillem Gisbert obrirà la temporada del NEC 2024 aquest divendres 29 de juny, a les 22h, amb entrades disponibles al portal entrapolis.com a preus que van dels 22 als 25 euros. El festival que organitza l’Ajuntament de Calella afronta un estiu molt interessant, amb propostes de diversos estils musicals que van del pop al flamenc, passant pel funk o el reggae, el reggae; però també espectacles d’humor i un concert de gran format al Pati de l’Ós amb Mishima i Quimi Portet.

Guillem Gisbert descobrirà aquest divendres la màgia que es crea a l’espai de la torre lluminosa de Calella durant els concerts del NEC, amb el públic a tocar. El músic barceloní hi actuarà per primera vegada i ho farà obrint la nova temporada del Festival del Far, presentant les cançons del seu primer disc en solitari Balla la masurca!, on hi barreja el pop contemporani amb folk i aires de música urbana. En una entrevista a LA CIUTAT, Gisbert ha dit que li ve molt de gust actuar-hi.

Arrancant la carrera, resulta interessant agafar el disc i tocar-lo sencer, que és el que faré durant la gira d’estiu. A banda dels onze temes, també he afegit algunes coses més a l’espectacle perquè acabi de ser rodó, però en definitiva és una gira de presentació del disc.

El concert de Guillem Gisbert serà aquest divendres 29 de juny, a les 22h, encara amb entrades disponibles i a la venda al portal entrapolis.com. El preu va dels 22 als 25 euros.

Manu Guix, Monica Green, Alba Carmona i l’humorista Pep Plaza, a més de Mishima i Quimi Portet per al concert de gran format al Pati de l’Ós, són alguns dels artistes que musicaran les nits d’estiu a Calella des del Far.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.