“Una mujer fantástica” al Cicle de Cinema LGTBIQ+

La guanyadora d’un Òscar i d’un Goya a la millor pel·lícula iberoamericana del 2018, “Una mujer fantástica”, es projecta aquest vespre dins del Cicle de Cinema LGTBIQ+ que organitza l’Ajuntament de Calella amb la col·laboració del Calella Film Festival. Explica la història de Marina, una jove cambrera i aspirant a cantant, que s’enfronta a la seva família i als prejudicis de la societat per la seva condició trans. El punt d’inflexió és la mort sobtada de la seva parella, un home 20 anys més gran amb qui tot just han començat a fer plans de futur.

L’actriu Daniela Vega interpreta la protagonista d’aquest film de producció xilena, dirigit per Sebastián Lelio, que apropa l’espectador a la feminitat transexual.

Una mujer fantástica es podrà veure aquest vespre a Calella, amb motiu del Dia Internacional de la visibilitat trans. Es projectarà a la Sala Mozart (20h) i el preu de l’entrada general és de 4,50 euros. Hi ha descomptes per als titulars del Carnet Jove (3 euros) i les persones jubilades (3,50 euro). El Cicle de Cinema LGTBIQ+ l’organitza l’Ajuntament de Calella amb la col·laboració del Calella Film Festival.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *