Festa de presentació del festival NEC

L’Ajuntament anuncia la venda d’una promoció d’entrades amb descompte per a la pròxima edició del NEC, aquest estiu, coincidint amb la festa de presentació del certamen musical que tindrà lloc aquest dissabte a la Plaça de l’Església (18.30h). En concret, són tiquets assignats a cadascun dels artistes que conformaran el cartell, que també s’anunciarà al complet. Se’n podran agafar un màxim de 4 – fins a exhaurir-les – i es podran adquirir amb una rebaixa de preu del 20%. Mishima i Quimi Portet són els únics noms que s’han donat a conèixer. Oferiran un doble concert al Pati de l’Ós, el dissabte 20 de juliol.

Quins noms hi haurà al cartell del NEC 2024, al costat dels ja anunciats Mishima i Quimi Portet, protagonistes del concert de gran format que cada estiu es celebra al Pati de l’Ós?

La incògnita es desvetllarà aquest dissabte 23 de març a la festa de presentació del festival que tindrà lloc a la Plaça de l’Església (18.30h), i que comptarà amb l’actuació de la cantant nordamericana establerta a Sant Pol de Mar, Monica Green. Qui sap si ella també pujarà al Far per musicalitzar les nits d’estiu musicals de Calella?

Coincidint amb això, l’Ajuntament obrirà – allà mateix – la venda d’un nombre limitat d’entrades amb descompte del 20%. Se’n podran comprar un màxim de 4 per persona i hi haurà una quota màxima de tiquets assignats a cadascun dels artistes. La promoció no estarà disponible en línia al portal entrapolis.com, on es fa la venda habitual del NEC.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *