Guillermo Gomis (C’s) confirma que es presentarà com a alcaldable a les eleccions municipals del 2023

gomis a la ciutat

Guillermo Gomis ha confirmat que serà l’alcaldable de Ciutadans a la candidatura del seu partit per a les pròximes eleccions municipals. El portaveu ha assegurat a Ràdio Calella que sempre ha dit que es presentaria i nega els rumors que hi havia sobre una possible unió amb el Partit Popular per fer més força.

Guillermo Gomis ha confirmat que es presentarà amb Ciutadans com a cap de llista per les eleccions municipals del maig del 2023. Assegura que sempre ha tingut considerat presentar-se, sempre que tingués el suport de la seva formació política, amb el qual compta. A més, ha desmentit els rumors que hi havia sobre una possible unió entre el PP i el seu partit per tenir més força.

Creiem que durant aquesta legislatura per Calella hem fet una bona feina i sempre hem aportat. No hi ha cap problema, nosaltres presentem candidatura i jo em presentaré.

Gomis, ha reconegut que el seu partit polític ha anat perdent força amb el pas del temps, i que tot això ha anat generant incertesa. Tanmateix, assegura que no han perdut les ganes de continuar treballant per Calella.

És cert que s’ha creat incertesa, però tenim les mateixes ganes que teníem el 2019. No tenim la mateixa força, però ens presentarem.

El portaveu de Ciutadans creu que la situació amb l’actual equip de Govern de l’Ajuntament de Calella ha desestabilitzat el consistori, la qual cosa suposa, argumenta, que pot haver-hi una segmentació de l’electorat i que ells ho poden aprofitar.

Amb tot el que ha succeït els últims tres o quatre mesos a Calella, la cosa estarà una mica segmentada, nosaltres intentarem treure rèdit d’això.

Guillermo Gomis ha afirmat que hi ha hagut conversacions amb el Partit Popular, però en cap moment per crear una coalició. Ha assegurat que les reunions només eren per parlar sobre temes que es podrien millorar a la ciutat. El portaveu de ciutadans ha recalcat que són un partit que mira «més enllà de la ideologia» i que prioritza «el benestar de la ciutadania».

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *