Presència calellenca al podi del Campionat de Catalunya de Lluïment

MORELL I PEDEMONTE 20221114

Balaguer ha acollit aquest cap de setmana la final del Campionat de Catalunya de Lluïment que organitza la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya. Mans Amigues, de Cassà de la Selva, que compta amb la presència de les calellenques Queralt Pedemonte – que és la presidenta de l’Agrupació Sardanista de Calella – i Míriam Morell, ha quedat en tercera posició de la categoria de grans, per darrera de les barcelonines Violetes del Bosc i Marenostrum.

Queralt Pedemonte s’ha mostrat molt satisfeta amb la tercera posició de Mans Amigues al Campionat de Catalunya de Lluïment i diu que espera millorar-la de cara a la pròxima edició del 2023. Ella i Míram Morell són les dues calellenques que formen part de la colla de Cassà de la Selva.

Estem molt contentes perquè ahir vam quedar tercers en un campionat que va ser molt renyit. Gairebé vam aconseguir la segona posició a la semifinal de Terrassa, però les dues colles que hi ha per davant – Violetes del Bosc i Marenostrum– tenen un nom de molts anys d’anar guanyant i resulta difícil. Però la nostra colla està de pujada i esperem l’any vinent aconseguir la segona sinó la primera posició.

La calellenca ha recordat l’antiga Vallderoure, que va desaparèixer als anys 90 del segle passat després d’haver-se proclamat Campiona de Catalunya. Queralt Pedemonte ha reconegut que recuperar una colla de ball de competició per a Calella és un dels desitjos de l’actual junta de l’Agrupació Sardanista, que ha hagut de renunciar als cursets que feia a l’estiu i a les escoles per falta d’instructors.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *