Havaneres i cant de taverna, demà al Passeig de Manuel Puigvert

Els grups Barcarola, Ultramar i Faroners de Calella, seran els protagonistes de la vetllada musical de demà dissabte al Passeig de Manuel Puigvert, en el marc de la 3a Mostra de Cant de Taverna i Havaneres del Maresme. L’organitza l’associació Foment de l’Havanera de Calella, que espera tornar a omplir el passeig de gom a gom.

Serà la tercera edició d’un festival pensat per promoure i mostrar la música que fan els grups d’havaneres que hi ha a la nostra comarca. Lluís Sarriera, organitzador de la cantada, ha explicat que per segon any han hagut de convidar a un grup de fora el Maresme.

Partim de la base que tenim una comarca que no és tan gran per poder tenir molts grups d’havaneres. En quatre anys ens haurem polit a tots els grups que poden venir a la trobada. L’any passat vam decidir posar un grup que no fos del Maresme i van venir Llops de Mar de Sant Feliu de Guíxols. Aquest any tenim els Ultramar que són de Granollers, els Barcarola que són de Vilassar i nosaltres.

La tercera mostra presenta un cartell amb els grups Barcarola, Ultramar i Faroners de Calella, que demà a les nou del vespre pujaran a l’escenari del Passeig de Manuel Puigvert. Una cantada que anirà acompanyada de sardines i rom cremat. Sarriera ha explicat a RCT que d’aquesta part se’n tornarà a ocupar l’associació Sant Quirze.

Sant Quirze ens ha ajudat molt amb el tema de la sardinada. Nosaltres som una associació molt petita i no tenim gent que ho pugui fer, tot això. Com cada d’any s’han ofert a fer-ho i a les vuit de la tarda començarà la sardinada i a les nou, les actuacions. Qui ho vulgui ho pot comprar els tiquets a www.entrapolis.com, a www.asfac.org i a partir de les cinc de la tarda al Passeig de Manuel Puigvert.

La Tavernhava és una de les cites musicals que forma part de la Temporada 2023 d’Havaneres, organitzada per l’entitat Foment de l’Havanera de Calella.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Es de agrair tot lesforç en publica noticies i esdeveniments d’aquu la ciutat.
    Seria molt demanar que ja que no tots tenim programes en má ens es facil despistarnos en la hora i data del aconteximent.
    ejm. HAVANERES. DISSABTE 26 a les 20.00.
    mOLTES GRÇACIES.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *