Hi haurà casal d’estiu municipal

S’han obert inscripcions per al casal d’estiu municipal que aquest any es farà a El Far, del 3 de juliol al 31 d’agost. El portarà l’empresa Quiràlia, que ha guanyat l’adjudicació per prestar el servei durant els pròxims quatre anys. Es va treure a mitjans d’abril i s’ha resolt aquesta setmana, quan algunes de les famílies que n’han estat usuàries ja estan apuntades a d’altres casals privats. Davant la incertesa de si es posaria en funcionament o no, van optar per assegurar-se una plaça que els permeti conciliar durant l’estiu. El recurs municipal oferirà la possibilitat d’acudir-hi en torn de matí o matí i tarda, i disposarà dels serveis d’acollida de primera hora i de menjador amb carmanyola feta a casa.

“Abracadabra… comença el viatge” és la proposa de casal d’estiu municipal que porta Quiràlia a Calella, que tindrà temàtica de màgia i aventures. Els infants i joves estaran acompanyats de la Lilith i l’Ot, dos germans molt curiosos, inquiets i imaginatius que posaran en pràctica les seves habilitats i competències per superar els reptes setmanals que es plantegen. Així aprendran a relacionar-se amb les emocions o la capacitat de decidir, a més de fer activitat física i esport, entre d’altres.

El servei està adreçat a nens i nenes de 3 a 12 anys. Es farà en horari de matí (de 9 a 13h), que es pot complementar amb el torn de tarda (de 16 a 19h). També hi ha la possibilitat de contractar l’acollida de matí ( de 7:45 a 9h) o el menjador amb carmanyola feta a casa (de 13 a 16h).

L’empresa de lleure infantil Quiràlia permet fer les inscripcions de forma telemàtica, que es podran formalitzar fins el divendres 16 de juny.

taula preus casal municipal

El primer dia de casal, els nens i nenes hauran de portar aquesta documentació:

-Fitxa d’inscripció impresa i signada
-Fotocòpia targeta sanitària de l’infant
-Fotocòpia del carnet de vacunació actualitzada
-Certificat mèdic d’al·lèrgies i intoleràncies, en el cas que se’n tinguin

Per a més informació, podeu clicar aquí.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *