Uns acordionistes d’Ucraïna guanyen la segona edició del Catalunya Break

Calella ha acollit la segona edició del Catalunya Break, un concurs-festival artístic multidisciplinari que, en un mateix dia, ofereix diferents activitats com sessions d’assajos, concurs i un mini-concert amb una gala per lliurar els premis als guanyadors. En aquesta edició, s’ha premiat un grup d’acordionistes d’Ucraïna.

El concurs va congregar 72 concursants procedents de 7 països diferents: Ucraïna, Bielorússia, Rússia, Portugal, Italià, Espanya i Catalunya, que competien en diferents disciplines de música, cant i dansa. Les edats dels participants anaven des dels 5 anys fins als 69.

Amb l’objectiu de sumar una nova proposta cultural i allargar la temporada turística, l’Ajuntament de Calella i l’Associació Festival & Contest han organitzat aquest certamen cultural que ha constat de dues edicions, una a la primavera i l’altra ara a la tardor.

Un nou esdeveniment per a l’edició del 2020

El passat 10 d’octubre es va signar la renovació del conveni que garanteix que el Catalunya Break tornarà a celebrar-se a Calella l’any vinent, ampliant el programa actual. Hi ha tancades les dates del 29 de març i l’1 de novembre a la Sala Mozart, per a les edicions de primavera i tardor, a les que s’hi afegeix un nou esdeveniment: Dies Internacionals de Catalunya. Se celebrarà el 30 de juny a la Sala Mozart i l’1 de juliol a la Plaça de l’Ajuntament.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.