Hi haurà Fira de Nadal i d’artesania de proximitat a Calella

fira nadal

La nova associació Petits Creadors, que agrupa una vintena d’artesans i artesanes, farà aquest dissabte 19 de desembre i a la Plaça de l’Església una fira dels productes que elaboren, entre els quals també hi haurà decoracions nadalenques. S’estrenen amb aquesta mostra que han obert a creadors que no formen part de l’entitat amb la idea de consolidar un espai per a la promoció i venda de les seves creacions, complementant l’oferta comercial de Calella amb productes únics i molt especials. S’obrirà a les deu del matí i funcionarà fins a les vuit del vespre dins d’un recinte que estarà perimetrat i reunirà les màximes condicions de seguretat sanitària.

Petits Creadors va néixer farà uns dos mesos per representar el col·lectiu d’artesans que hi ha a Calella, amb la idea de donar visibilitat a la feina que fan i obrir espais de promoció i venda. Així serà a la fira que faran aquest dissabte a la Plaça de l’Església, on Anna Jiménez –la seva presidenta– explica que hi haurà 12 parades tant de creadors associats com no.

Tot és producte artesanal. Sí que hi ha alguna parada amb detalls i decoració de Nadal, com corones i arbres fets de “patchwork”; però la resta és artesania de proximitat. Hi haurà arracades, segells d’estampació, diademes, alguna cosa de roba per a bebès.

La Fira de Nadal i d’artesania de proximitat obrirà a les deu del matí i funcionarà, ininterrompudament, fins a les vuit del vespre. L’organització ha previst totes les mesures necessàries perquè sigui segura tant pels paradistes com pels compradors que la visitin. El recinte estarà perimetrat, hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic i distància entre carpes.

La plaça estarà perimetrada. Hi haurà una entrada per carrer Església i una sortida per Romaní. A l’entrada hi haurà gel hidroalcohòlic i també en tindran les artesanes. Caldrà posar-se’n per tocar els articles. A més, hi haurà distància de seguretat entre carpes. Tot està molt controlat.

La presidenta de Petits Creadors espera que la fira tingui una bona acceptació i poder-li donar continuïtat amb noves cites en el calendari.

Som un grup d’artesanes que sempre fem fires i ens trobem que a Calella es fa la Reinaixentista i la del setembre, però en d’altres poblacions se n’organitzen més. Amb això no volem dir que se’n facin cada més, però potser sí que a l’estiu o per Setmana Santa.

La Fira de Nadal i d’artesania local es celebrarà en el primer cap de setmana que el confiament municipal passarà a ser intracomarcal. Per tant, la podran visitar ciutadans de totes les poblacions del Maresme.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *