Torna a pujar el nombre d’ingressats per Covid als centres sanitaris de Calella

Nou punt d’inflexió en la corba de pacients ingressats per Covid-19 als centres sanitaris de Calella. Si la setmana passada tendia a l’estabilització, amb un total de 13 hospitalitzats –sumant els del Sant Jaume i els del sociosanitari–; aquest dilluns la xifra ha augmentat fins els 18. A més, cal destacar 1 nova defunció.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva reporta 8 nous ingressos a l’Hospital Sant Jaume de Calella, on des de dijous de la setmana passada s’han donat 3 altes i s’ha registrat 1 defunció. Això deixa un balanç de 12 pacients positius per coronavirus actualment hospitalitzats.

Al sociosanitari de Calella hi ha 6 persones ateses per Covid-19, una més respecte l’últim recompte. En els últims quatre dies s’han registrat 2 nous ingressos i s’ha donat 1 alta.

Tenint en compte tots els centres de l’organisme sanitari, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 2 persones. N’hi ha 7 de confinades per ser contacte estret amb un positiu.

El risc de rebrot a Calella continua disparat

L’índex de risc de rebrot arriba als 250,52 punts, situant-se en valors molt alts, segons dades analitzades pel grup de Recerca BIOCOM-SC de la UPC. També creix la taxa de reproducció per sobre de l’1, confirmant que la pandèmia de la Covid-19 està en expansió a Calella.

El mateix equip confirma que en els últims 7 dies s’han diagnosticat 32 casos positius per Covid a la població de Calella ja sigui per una prova PCR o test d’antígens. Això eleva a 50 la xifra de casos confirmats en només dues setmanes.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *