La Diputació de Barcelona destina 60.545 euros en subvencions per a la Fundació Habitat Solidari

La Diputació de Barcelona ha destinat aquest 2020 60.545,29 euros a la Fundació Privada Habitat Solidari de Calella. La totalitat d’aquesta subvenció ha anat adreçada als 111 pisos socials que gestiona l’entitat per a persones i famílies en situació de vulnerabilitat. Calella es converteix així en la segona localitat de la província de Barcelona que ha rebut més subvencions per part de la Diputació per a pisos socials en el 2020.

Calella només està superada per Barcelona. La Diputació durant aquest 2020 ha destinat un total de  720.000 euros en subvencions per a entitats que gestionen habitats d’inserció social. Uns pisos destinats per a les persones en risc d’exclusió social i que requereixen una atenció minuciosa i especial, amb el seguiment i tutela d’un treballador social.
La subvenció per Habitat Solidari arriba gràcies al programa d’inserció social de l’entitat i consistori. Hàbitat Solidari es va constituir l’any 1997 a iniciativa de Càritas Parroquial per garantir habitatge a persones i famílies amb pocs recursos. Des del 2008 la fundació està vinculada a l’Ajuntament de Calella i actualment funciona a l’Oficina d’Habitatge de la plaça Vicenç Ferrer.

Actualment la Fundació té un parc de 126 habitatges, que es veuran ampliats amb la compra de 10 més.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *