Homenatge a Tete Montoliu amb la presentació d’un disc pòstum enregistrat a Calella

Les notes de jazz del piano de Tete Montoliu tornaran a sonar a la Sala Mozart aquest dissabte 25 (21 h) en el marc d’Escena Calella. “Together again” és el títol pòstum del músic, amb actuacions enregistrades a un concert de Calella fa 30 anys. Les entrades son a la venda a entrapolis i tenen un preu de 10 € anticipades pel públic general i és un concert que està inclòs en el passaport cultural pels joves.

Homenatge al pianista Tete Montoliu en el marc d’Escena Calella. Amb motiu de les tres dècades que el famós pianista de jazz català va actuar a la ciutat al Festival de Jazz i Blues amb Laura Simó. El famós pianista tindria ara 90 anys. Just en fa 30 que va actuar a Calella amb la veu de Laura Simó, en un espectacle de jazz d’èxit que es va inserir en un disc en estudi. Poc després, Montoliu va emmalaltir de càncer de pulmó, que el va acabar sentenciant.

La veu de la Laura Simó i les notes enregistrades del piano de Montoliu ara fa anys, tornaran a estar “Together again”, tal com s’ha batejat el concert, a la Sala Mozart aquest diumenge 25 a les 21 h. Abans a les 19.30 h al Cafè de la Sala Mozart, es farà la presentació del llibre “Round about Tete, una vida coral a la vida i l’obra de Tete Montoliu”, escrit per Pere Pons.

“Tot celebrant Tete”, amb Ignasi Terraza al piano, Horacio Fumero al contrabaix i David Xirgu a la bateria presenten el títol pòstum de l’autor. Les entrades ja son a la venda a entrapolis i tenen un preu de 10 € per la tarifa general, 8 € anticipada i 6 € amb el passaport cultural jove.

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *