L’Hospital de Calella ofereix revisions de pell per les jornades d’Euromelanoma

Les jornades d’Euromelanoma, en què participen més de 30 països, arriben a l’Hospital de Calella amb revisions dermatològiques per prevenir precoçment el càncer de pell. Es faran en horari de tarda el 5 i 19 de juny per amb l’equip de Dermatologia de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Per incriure’s-hi fa falta omplir un formulari previ en línia per valorar els factors de risc de cadascú.

Revisions dermatològiques amb un equip d’experts per prevenir el càncer de pell. L’Hospital de Calella se suma a la campanya internacional de l’Euromelanoma amb unes jornades pensades, sobretot, per a pacients de risc. Seran el 5 i el 19 de juny a la tarda, amb visites de 15 minuts amb un equip de dermatòlegs que duran a terme una revisió de la pell.

La intenció d’aquestes visites és fer una detecció precoç del càncer de pell i sensibilitzar a la població tant de protegir-se com de tenir cura de la pell. Adrià Panés és el coordinador de la unitat de Dermatologia de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva:

Per fer-se la revisió de pell en l’Euromelanoma és necessari omplir un formulari en línia (fent clic aquí) per valorar els factors de risc de cadascú i la necessitat d’acudir a la prova. Les persones amb la pell clara produeixen melanina de menys qualitat i estan més exposades a la radiació ultraviolada. Aquest és un dels factors de risc, com també estar exposat al sol durant moltes hores diàriament, tenir moltes pigues, cremar-se amb la llum solar intensa i tenir un antecedent de càncer de pell a la família. La detecció precoç és important i les jornades de l’Euromelanoma es duen a terme en més de 30 països d’Europa.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *