“Hores d’Amor”, el nou musical de Joventut Artística

rent 2

Joventut Artística estrena divendres al teatre Orfeó Calellenc el musical “Hores d’Amor”. En farà 12 funcions durant tot el mes de novembre i les entrades ja s’han posat a la venda al preu de 12 euros i 10 pels socis de l’entitat. En una versió en català del mític musical “Rent”, la directora de cant, Núria Grima, ha exposat que és un homenatge a la llibertat i a la superació personal i que la producció agradarà molt als amants del pop-rock i dels temes més famosos de la dècada dels 90. L’espectacle és l’adaptació de l’obra escrita per Jonathan Larson i basat en l’òpera “La Bohème” de Puccini.


Relata un any de vida d’un grup de joves artistes músics intentant sobreviure al Nova York dels anys 90, sota l’amenaça constant de la sida. Joves que compten la seva vida en cicles d’amor, que han de plantar cara a la societat superant obstacles com pagar el lloguer, deixar a la parella i que reaccionen a la proximitat de la mort celebrant la vida i l’amor.

Està basat en els anys 90 a Nova York i ens parla d’uns bohemis que intenten viure del seu art, però xoquen amb la realitat que no els hi permet. És la mostra de la lluita contra la sida, les drogues, les ganes de viure…

Sota la direcció de Pau Noheras, Laia Ferrer (coreografia i adjunt de direcció) i Núria Grima (cant) i un repertori de 48 temes, els 27 actors que formen part de l’elenc pujarà a l’escenari per transmetre a l’espectador una història plena d’energia i positivitat. Donant vida a una generació, la dels 90, que va lluitar pel que molts joves ara han tornat a perdre. Un musical que és un cant a la vida i on Grima assegura que durant 140 minuts la gent canviarà la seva manera de veure les coses.

És un musical amb molta força, on podíem comptar amb molta gent. Musicalment és molt potent, té un repertori complex, però alhora amb molta energia i la història ens apassiona. L’obra transmet una positivitat i una manera d’encara la vida amb molta lluita i amor, que per això rep aquest títol.

Joventut Artística farà 12 funcions, tots els divendres, dissabtes (21.30 h) i diumenges (18 h) de novembre. Les entrades estan disponibles al preu de 12 euros i 10 pels socis al web de l’associació i també a taquilla 45 minuts abans de l’actuació.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *