Hospitalitzat un jove turista que ahir va llançar-se a l’aigua des de la Roca Grossa

Font: @PoliciaCalella
Font: @PoliciaCalella

Un jove de 18 anys va patir ahir al vespre un traumatisme després de llançar-se a l’aigua des de Les Roques de Calella. Va ser atès en un primer moment pels equips del SEM que es van desplaçar fins a la cala, l’únic tram del litoral calellenc on s’indica que no hi ha servei de socorristes. Immediatament va ser traslladar en helicòpter fins a l’Hospital de la Vall d’Hebron, on continua ingressat a l’espera de conèixer-ne l’evolució.

L’incident va ocórrer pels volts de dos quarts de vuit del vespre a la zona de Les Roques, on el jove turista de nacionalitat espanyola, va llançar-se des de la Roca Grossa. Va topar contra les roques i això li va provocar ferides greus que van fer necessari el seu trasllat fins al centre hospitalari barceloní. Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar dues ambulàncies del SEM, dues unitats de la Policia Local, una d’elles la que cobreix tot el tram de platja, a més del servei de salvament.

Un tuit del compte de la Policia Local de Calella recordava ahir la perillositat de saltar des d’aquest sector del litoral. Una advertència que fa uns dies també llançava el cap del servei de vigilància i salvament de la Platja de Calella i responsable de l’empresa Pro Activa Serveis Aqüàtics. Ahir, a més, onejava la bandera groga al conjunt del litoral per mala mar.

Des de la pàgina web de Ràdio Calella TV es pot consultar diàriament quin és l’estat de la platja. Avui onegen la bandera groga tant a la Platja Gran com a la Platja de Garbí.

Compartir

Potser t'interessa

8 Respostes

 1. Andrea escrigué:

  El Noi no s’ha llençat desde la roca es va llençar al aigua tan normal con es tiraría qualsevols. Informeu-vos be abans de publicar artícles que no son reals. Que fan pensar coses que no son.

 2. Marina escrigué:

  La notícia es incorrecta, sóc una amiga del noi que va tenir l’accident i el fet de que es va llençar desde la Roca Grossa es totalment fals, el noi no es va llençar de cap roca. Canvieu o elimineu aquesta informació siusplau.

 3. Itziar escrigué:

  Abans de publicar un article que ho pot llegir tothom hem d’assabentar-nos bé de les coses tal i com passen. Ens sembla molt fort i molt greu que es divulgui informació incorrecte, ja que pot afectar a tota la gent del seu voltant, tant familiars i amics que estaben presents. I encara més al jove afectat.

 4. Persona que vs presenciar l'accident escrigué:

  Perque no us informeu una mica abans de donar una noticia erronea,tant que teniu un titol de periodistes, abans contrasteu les noticie y no expliqueu mentides als calellencs.

 5. Parella del afectat (noia de la foto) escrigué:

  Si no sabeu res no publiqueu chorrades perque no teniu ni idea de lo que a pasat que vergonya em donaria a mi donar noticies falses retireu aquest article que son tot mentires, no es pot jugar amb aquestes coses! Que poca dignitat per inventarse tota aixo i que poc respecte a els familiars que estem afectats amb aixo! Vergonya em faria a mi treurem el titol de periodista i publicar nomes que mentides…

 6. Amiga del afectat escrigué:

  Abans de publicar informació erronea informeuvos perque el noi no es va llançar desde cap roca es va ficar al aigua com qualsevol persona. Em sembla vergonyos que es divulgui informació falsa sobre una cosa tan greu. Contrasteu la informació abans de publicar res, perque aixo pot afectar a moltes persones. Vergonyos enserio.

 7. Ignasi escrigué:

  Llavors, sines pot saber, que va passar? Perq tothom “raja” del diari o radio calella, pero ningú diu q va passar realment, com es que va quedar afectat de gravetat?😲

 8. El mateix escrigué:

  Podeu explicar que és el que va passar? perquè de moment té més força la notícia que es va tirar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat