ICV apunta a Ironman i l’alcaldessa per la pèrdua de la subvenció del CCM

Sebastià Tejada, arxiu.
Sebastià Tejada, arxiu.

El regidor d’Iniciativa per Catalunya-Verds a l’Ajuntament de Calella i conseller al Consell Comarcal del Maresme, Sebastià Tejada, apunta directament a l’empresa organitzadora de l’Ironman com a responsable de la pèrdua de la subvenció de 25.000 euros que atorgava l’ens supramunicipal a la triatló internacional.

Tejada creu que no es van preocupar de fer les gestions per renovar el conveni amb el Consell Comarcal que vencia a finals del 2015 i van donar per fet que tindrien els diners assegurats: “Hi ha gent que es pensa que ho té tot pagat per ser qui és; l’empresa Ironman que tenia un conveni fins l’any passat amb el CCM segurament es va oblidar de fer les gestions. Als pressupostos aprovats a finals de l’any passat ja no sortia aquest conveni i segurament perquè ningú no es va preocupar de lluitar per a ell”. 

Sebastià Tejada també s’ha mostrat molt sorprès per la reacció de l‘alcaldessa de Calella. Segons el conseller ecosocialista, Montserrat Candini té l’obligació de conèixer-los i saber a què es destinen les diferents partides.: “La sortida de l’alcaldessa també és sorprenent perquè els pressupostos els ha fet CiU i l’alcaldessa té l’obligació de conèixer-los perquè tots els alcaldes reben la informació. A més, si era una qüestió important requeria un seguiment i no sortir ara després de 5 mesos amb aquesta actitud”.

Sebastià Tejada ha recordat que el Consell Comarcal subvencionava fins al 2013 les dues proves i des d’aquell any només la de llarga distància, la que es fa al mes d’octubre.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat