ICV denuncia amenaces i agressions a treballadors públics, al regidor del PP i a l’alcaldessa

tejada

Sebastián Tejada va arrencar la seva intervenció en el torn de precs i preguntes solidaritzant-se amb totes les persones que en les últimes setmanes han estat víctimes d’amenaces i agressions per la causa independentista o al contrari, per no estar-hi a favor. El regidor ecosocialista va posar d’exemple els treballadors de l’Ajuntament de Calella que, segons un comunicat oficial, van atendre centenars de trucades amenaçadores i proferint insults a partir de l’1 d’octubre. La ciutat ha estat en l’objectiu d’aquestes conductes sobretot per la presència a la ciutat de contingents especials de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional, que estaven allotjats en hotels de la ciutat, i que els mateixos propietaris van demanar que abandonessin per la violència proferida el dia del referèndum.

Tejada també va denunciar “agressions al regidor del PP”, Josep Maria Pérez Basart, que ahir i per segon cop tampoc va acudir a la convocatòria del Ple Municipal.

“Vostè alcaldessa, treballadors de l’Ajuntament i han rebut amenaces, també el nostre company Perez Basart ha patit algun tipus d’agressió. Demanaria que consti en acte la condemna del nostre grup davant aquests fets i que la resta fessin el mateix”, va pronunciar-se el portaveu ecosocialista.

Candini va rebre amb agraïment les paraules del regidor ecosocialista, que va dir traslladarà al personal de l’Ajuntament de Calella.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat