Inscripcions obertes per a la marxa nocturna

Calella Marxa ha obert inscripcions per a la quinzena edició de la caminada estiuenca que porta a recórrer i descobrir indrets emblemàtics de l’entorn natural de la ciutat quan es fa fosc. És la marxa nocturna, que tindrà lloc el dissabte 1 de juliol, amb sortida a les nou del vespre des del Monument a La Sardana del Passeig Manuel Puigvert. Per davant, els participants tindran 13 quilòmetres per completar. Us hi podeu apuntar en línia i el preu és de 10 euros.

Lluís Barri, de Calella Marxa, ha explicat que la nocturna d’aquest 2023 repeteix el format de l’última edició pel que fa al recorregut, que presenta un desnivell de 325 metres i passarà per pistes i senders.

Des del Passeig Manuel Puigvert anirem fins al Pont de Fusta per pujar després pel Turó de Capaspre. Enfilarem la Font d’en Decay, Puig de Popa, passant pel conegut com camí dels estudiants que feien servir la gent de Sant Pol de Mar, baixant per Golinons fins arribar al Tennis. Des d’allà, encararem l’arribada. És un recorregut de 13 quilòmetres, apte per a totes les edats i sense moltes pujades.

TRACK NOCTURNA

Cal portar de casa una llanterna o frontal, mentre que l’organització ofereix el servei de guardarropia per a les persones que hi participin, dos punts d’avituallament durant el recorregut i un entrepà per sopar a l’arribada, que no serà al Passeig Manuel Puigvert.

Arribarem a l’entrada del Camp de Futbol de Mar en comptes del Monument a La Sardana com havíem fet en els últims anys, perquè la marxa nocturna coincideix amb d’altres activitats culturals que es fan el mateix dia.

Es dona un temps màxim de 4 hores per completar el recorregut de la marxa nocturna, que ha obert inscripcions en línia al preu de 10 euros. Es poden fer a l’espai web que trobareu clicant aquí. Hi ha un límit de 400 places. L’any passat es va arribar a les 250 persones.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *