ICV matisa les dades del Moments de Flors

El grup municipal d’ICV-EUiA s’ha mostrat escèptic amb les dades de visitants al Moments de Flors de Calella. En una publicació a Facebook, ICV considera que no cal “exagerar ni insinuar coses que no van passar”, en referència a les 35.755 visites que des de l’Ajuntament asseguren que van rebre els espais florals.

El portaveu d’ICV, Sebastián Tejada, ha matisat aquestes dades afirmant que el nombre de persones que van assistir al Moments de Flors es mou entre les 2.500 i les 4.000; sumant el nombre de persones que van visitar cada un dels espais dóna com a resultat les gairebé 36.000 que ha publicat el consistori.

Ens va fer gràcia, com sempre l’estratègia de comunicació del nostre Ajuntament tendeix a la grandiloqüència, però qualsevol que llegeixi la nota de premsa podria veure que evidentment no van venir 35.000 persones com podria intuir-se. No calia dir-ho. Potser dir 3.000, 4.000, 2.500 segons com es faci la valoració, van assistir al Moments de flors i va ser una bona xifra i tothom ha d’estar content per això. Insinuar que van venir 36.000 no té sentit.

Tot i així, Tejada ha assegurat que estan molt contents amb la celebració del Moments de Flors i ha felicitat als treballadors de la Brigada Municipal, als expositors i a l’organització. Afirma que és una bona idea que cal perfeccionar.

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Josep Basart Pinatel·li ha dit:

    Estic d’acord amb l’apreciació que fa en Sebastià. 36.000 persones, pel que vaig poder veure, tot visitant els diferents espais, no van ser-hi ni de lluny. No entenc què pretén l’equip de govern donant dades que no són reals. La gent no és tonta. Si a Calella venen de cop 36.000 persones, no hi cabem!! cotxes, autocars, trens (quants farien falta per tanta gentada?), restaurants, etc…, Crec que hem d’estar contents per com es desenvolupa el Moment de flors i continuar fent-ho amb sentit estètic i projecció de ciutat. Aprofito per felicitar a tots els col·laboradors i als qui ho van fer possible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *