Foto-Film Calella crea el carnet del Festimatge

Demà dissabte es dóna el tret de sortida a una nova edició del Festimatge, el festival del cinema i la fotografia que organitza Foto-Film Calella. La inauguració es farà a les nou del vespre a la plaça de l’Ajuntament. Es farà la projecció d’un vídeo mapping a càrrec de Marçal Moral.

FESTIMATGEEnguany arriba a la dotzena edició i s’allargarà fins el diumenge 23 d’abril. Per aquest 2017 s’han preparat dues novetats. Una d’elles és la creació del carnet del Festimatge, es tracta d’un incentiu per tal que la gent que assisteixi als diferents esdeveniments vinculats al certamen puguin optar al sorteig d’una estada en un vilar rural. Ho ha explicat el president de Foto-Film, Xavier Rigola.

L’altra novetat té a veure amb aquesta casa. Ràdio Calella Televisió oferirà espais dedicats al Festimatge als dos informatius diaris, a l’agenda cultural de les 11 del matí i després del butlletí de notícies de les sis de la tarda. Informació que també estarà disponible al web radiocalellatv.cat

Xavier Rigola considera que el Festimatge és un esdeveniment plenament consolidat i té el seu públic fidel; tot i això, anima tothom a participar de les moltes activitats que s’han programat. De l’apartat de cinema recorda que enguany hi ha curts en què han participat actors com Jose Coronado, Assumpció Balaguer o Lloll Bertrán.

El Festimatge aplega tres certàmens relacionats amb la imatge: la 44ena edició de la trobada internacional de cinema 9,5, la 41ena del Trofeu Torretes de Fotografia i la 23ena edició del Trofeu Torretes de Curtmetratges. La cloenda serà el diumenge 23 d’abril, diada de Sant Jordi.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *