Marc Martínez Jordán captiva crítica i públic amb “Framed”, la seva òpera prima

El director calellenc introdueix en el seu primer llargmetratge la temàtica de les xarxes socials, presentant-les en la seva versió més fosca. La cinta, produïda per Marc Carreté, va estrenar-se en la inaugurar el TerrorMolins, el festival de cinema de terror de Molins de Rei, on va acaparar nombrosos elogis. Graduat per l’ESCAC el 2011, el nom de Marc Martínez Jordán ha despuntat dins el món del cinema independent i els seus treballs previs han acumulat premis en diferents festivals de cinema nacionals i internacionals. Amb “Timothy”, el seu treball de final de carrera, va entrar a la secció oficial del Festival de Cinema de Sitges; i amb “Caradecavall”, un curt de baix pressupost protagonitzat per la seva àvia, va guanyar 61 premis a certamens com el Milano Film Festival, Brussels Short Film Festival o Las Vegas Film Festival.

Marc Martínez Jordán ha presentat a Ràdio Calella TV la seva òpera prima, Framed, produïda pel segell Creatures of the Dark.

FRAMED Official Trailer from Marc Martínez Jordán on Vimeo.

El director calellenc, amb una curta però molt fructífera creació cinematogràfica, ha explicat que la seva obra navega pels gèneres del terror, la ciència ficció i el thriller més psicològic.

Ha parlat de les dificultats per tirar endavant produccions independents i arribar al gran públic però, no obstant això, espera que Framed pugui arribar a veure’s per plataformes de distribució a partir del 2018. També s’ha referit a la seva producció més comercial, amb anuncis com el que la Fundació Miquel Valls li va encarregar el 2015 i va rodar a la zona esportiva de La Muntanyeta.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista a Marc Martínez Jordán.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *