Inaugurat el nou espai infantil de la plaça Vicenç Ferrer i el “carrer dels contes”

Un espectacle de màgia i una xocolatada popular han servit per inaugurar de manera oficial el nou parc infantil de la plaça Vicenç Ferrer i l’ara rebatejat com a «carrer dels contes», el carrer Jovara.

Els jocs infantils estan decorats amb els dibuixos de la il·lustradora Pilarín Bayés. Són algunes escenes de diferents contes com ara «el flautista d’Hamelin», «els tres porquets», «les set cabretes i el llop», «la caputxeta vermella» o «la rateta que escombrava l’escaleta». La coneguda il·lustradora, que ha assistit a la inauguració, ha recordat que es tracta de contes que tenen un missatge útil per a la vida dels nens i nenes, per als futurs adults.

Pilarín Bayés s’ha mostrat molt contenta que Calella hagi decidit dedicar el parc infantil als seus dibuixos i al que representen els contes com a filosofia de vida.

Per la seva banda, l’alcaldessa ha recordat la importància d’aprofundir en els espais infantils que hi ha a tota la ciutat. Montserrat Candini ha destacat que l’equip de govern municipal ha volgut dotar de missatge i fer més agradable aquest espai que sorgeix dels pressupostos participatius i de la idea complementària d’una veïna del carrer, Mònica Pascual. Sigui com sigui, Candini creu que amb el pas del temps, i un cop els ciutadans es facin seu l’espai, el carrer Jovara serà també conegut com el «carrer del contes».

El carrer Jovara ja llueix les il·lustracions de Pilarín Bayés als seus fanals. A la inauguració d’aquest dissabte també vam poder veure alguns regidors de l’Ajuntament de Calella com Josep Torres o Jordi Sitjà.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *