L’Aquahotel FC marxa

aquahotel

El club deixarà de ser una entitat esportiva calellenca per passar a ser de Pineda. Les diferències de tracte entre els dos clubs esportius de Calella han motivat que l’Aquahotel marxés.

Segons ha pogut saber Ràdio Calella Televisió, l’entitat fins ara calellenca, ja té un acord tancat amb l’Ajuntament de Pineda per que puguin utilitzar les seves instal·lacions esportives. Aquest compartiran les mateixes amb C.F Pineda.

El motiu del canvi de Calella a Pineda rau amb el fet que l’entitat, malgrat jugar al Camp de Mar, havia de fer els entrenaments a les instal•lacions de La Muntanyeta que estan en pitjor estat que les instal•lacions que utilitzen el Cub de Futbol Calella.

Precisament aquest últim tram de la temprada passada hi ha hagut més d’una discussió entre tècnics dels dos clubs en referència a les diferents facilitats que l’Ajuntament ha donat a cadascuna de les dues entitats.

El juvenil de l’Aquahotel ha quedat segon classificat de la segona divisió grup 27 just darrera del Llavaneres i per damunt del Club de Futbol Calella. Les diferències entre els dos clubs es van fer patents just abans del derbi que es va haver de jugar a Sant Vicenç de Montalt perquè el Camp de Mar estava ocupat per l’Ironman.

L’Aquahotel ha estat a Calella les temporades,2014/2015 i 2015/2016. Els groguencs aquesta temporada han tingut tretze equips més l’escoleta i ha assolit set ascensos de categoria.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat